Wij zoeken een Allround Timmerman

Solliciteer direct Solliciteer direct

Voor de Technische Dienst zijn wij op zoek naar een

Allround Timmerman m/v

(38 uur per week)

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft.

Koninklijke Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

De functie

Je belangrijkste taken zijn:

 • Uitvoeren van alle voorkomende timmerklussen; van het maken van borden/afrasteringen tot aan kleine verbouwingen.
 • Uitvoeren van diverse bouwkundige taken, zoals hak- en breekwerk, metselwerk
 • Uitvoeren van algemeen onderhoud- en reparatiewerk
 • Het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren en overdragen van diverse werkzaamheden. Dit veelal in samenwerking met collega’s van eigen afdeling en/of afdelingen van het park of externe firma’s.
 • Uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden die van de Technische Dienst gevraagd worden.

Functie-eisen

 • MBO opleiding richting timmerman.
 • Enkele jaren allround timmer ervaring.
 • Ervaring met bouwkunde en installatie techniek is een pre.
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereid om incidenteel op uren te werken die afwijken van de reguliere werktijd.
 • Teamspirit en flexibele instelling.
 • In bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent flexibel, breed inzetbaar en bereid tot opleiding en ontwikkeling.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als allround timmerman

Heb je belangstelling voor deze functie, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van CV uiterlijk 15 december 2020.