Arrangementen
Ga terug

Arrangementen

Groepsarrangementen tot 1 november niet mogelijk

Het bezoek aan ons park is in groepsverband niet mogelijk tot 1 november 2020. Meer informatie over arrangementen na 1 november vindt u hieronder:

Arrangementen

Bij Burgers' Zoo bieden we verschillende soorten arrangementen aan die uw dag nog completer maken. Zo is er een totaalarrangement die uw bezoek aan Burgers' Zoo echt uniek maakt. Of u kunt kiezen uit één van de verschillende picknick arrangementen waarbij u op eigen gelegenheid een mooi plekje in het park kunt opzoeken. Hieronder vindt u meer informatie over de arrangementen.

Pinguïn arrangement

Pinguïn arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap. U begint uw dag met lekker kopje koffie, thee en appeltaart. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en als herinnering aan deze dag krijgt u een Burgers' presentje mee naar huis. Voor meer informatie over het pinguïn arrangement vind je hieronder.

Bekijk het pinguïn arrangement
Picknick arrangement

Picknick arrangement

U kunt in Burgers' Zoo niet alleen eten in de vijf themarestaurants, maar ook als lunch één van onze picknickpakketten kiezen! Voor uw bezoek maakt u de keuze uit één van de mogelijkheden en plaatst u uw bestelling. Met deze picknicklunch kunnen u en uw gasten op eigen gelegenheid een mooi plekje in het park uitzoeken. Meer informatie over de keuzes van het picknick arrangement vind je hieronder. 

Bekijk het picknick arrangement